Belastend materiaal

Bekijk filmpje

Als er op mijn werk een collega na een aantal jaar dienstverband weggaat, is dat een gelegenheid om even bij stil te staan. Wij doen dit vanzelfsprekend op geheel eigen wijze, je bent een creatief communicatiebureau of niet. En dus maakten we voor vetrekkend collega W. een persoonlijk filmpje. W stond bekend om zijn woordgrappen, drumtalent enne, naar eigen zeggen, zijn grote lid. Daar konden we wel wat mee.

Vele flauwe woordgrappen en geïmproviseerde drumscènes later, werd het tijd om iets te doen met W’s laatste en grootste karaktertrek. Dus op naar de Christine le Duc om daar een opname te maken. Helaas konden ze daar niet meewerken wegens privacy. Ze kregen ook vaak verzoeken van bruidsparen (!), maar moesten die spijtig genoeg altijd afwijzen. Dat maakte me meteen erg nieuwsgierig naar wie er op zijn trouwdag naar deze winkel gaat. Maarja, geen tijd om bij stil te staan, we gingen verder richting Sexy Shop.

En met succes. We mochten onze scène opnemen en bovendien speelde de verkoopster haar rol met verve. Toen het eenmaal een ‘wrap’ was, wees collega T me fijntjes op de consequenties van mijn vrijwillige deelname. Als ik ooit wegga, hebben ze genoeg beeld om een hele dvd te vullen. Sowieso uit eerdere clipjes, maar nu was het belastend materiaal helemaal compleet; ik in een seksshop met een gigantisch speeltje in mijn hand. Conclusie: ik moet de beelden vernietigen of nooit van baan veranderen.

2 reacties op “Belastend materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.