Jippiejee!

Op mijn BHV-blog had ik een reactie van een onbekende vrouw. Hoe kwam ze op deze site terecht? Het duurde even tot het tot me doordrong. Want wat bleek: ik zit bij de dertig geselecteerden van Viva.nl! Al eerder meldde ik dat ik deze blog heb opgegeven in de strijd om vaste Vivablogger te worden. Viva kreeg 300 reacties, die nu zijn teruggebracht tot een longlist van dertig. En ik zit erbij! Yeehaa! Jippiejippiejee! Ik ben als een kind zo blij want het is best een compliment om erbij te horen.

Maar tegelijkertijd wordt het nu pas écht spannend. Redacteuren van een uitgeverij gaan hun licht op de zaak schijnen en de dertig bloggers terugbrengen tot vijf. Die vijf mogen een maandlang bloggen op viva.nl. Vervolgens kiezen de lezeressen wie de vaste blogger wordt. Ik ben er dus nog lang niet. Mevrouw Stemband zou zingen dat het slechts ‘de eerste ronde’ is. Aan de andere kant is een goed begin het halve werk, maar moet ik ook niet te hard van stapel lopen. Pfft, het wordt duimen…

6 reacties op “Jippiejee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.