Spinning rollade

Op vakantie heb ik het er lekker van genomen, daar is het tenslotte vakantie voor. Iedere dag een lekker drankje, ijsje, etentje, pannenkoek etc. Ik lette er wel op dat het niet en en en werd. Dus maximaal één ijsje per dag. Het laatste weekend van mijn vakantie had ik nog twee borrels. Een housewarming van vrienden en een verjaardagsborrel van zus L. Daar deed ik mezelf tegoed aan ontelbare toastjes met buitenlandse kaas, chips en andere hapjes. Volgens mij waren die dagen nog erger dan de hele vakantie bij elkaar.

Tot gisteravond lukte het prima om mezelf voor de gek te houden: het viel allemaal best mee. Ok, de weegschaal gaf twee kilo meer aan dan voor de vakantie, maar dat was vrijwel niet te zien. Het bord voor mijn kop werd gisteravond resoluut verwijderd toen ik me in mijn spinningbroekje wurmde. Dat broekje is namelijk sowieso al strak. Ik kocht het in de uitverkoop en dacht ‘dat kan wel’. Maar gisteravond zat het dus superstrak. De striemen stonden in mijn buik na het spinnen en ik voelde me een rollade. Dus: tijd voor actie. De komende weken wordt het weer fruit, fruit, yoghurt, salade, groente en oja fruit. En geen ijs, weinig (ja, ik blijf wel realistisch) alcohol of etentjes. Zoals Oprah zou zeggen: lightbulb-moment.

5 antwoorden op “Spinning rollade”

  1. Mmmm, ben benieuwd wat er bij Stoffel op de lunchkaart staat. 😉
    Anders kunnen we ook thuis lunchen, gaan we eerst op de markt “fruit” kopen.
    x

  2. @Nikkie, ik heb er het volste vertrouwen in dat er bij Stoffel wel iets op de kaart staat dat aan mijn hoge – of beter gezegd lage – calorie-eisen voldoet. Yum.

    @Incinta. Of appeltaart, dat is toch ook van fruit gemaakt? Warm met slagroom of vanilleijs 🙂

    @Jacoba. Goed idee! Al kies ik voor de makkelijkere variant: thuis namaken wat ze daar op de kaart hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *