Verjaardag

Vandaag bestaat deze blog 1 jaar! En heel cliché: het is voorbij gevolgen. Een jaar lang over eten, vakanties, overpeinzingen, treinreizen en huizen kopen.  Misschien arrogant, maar ik vind het leuk om terug te lezen en ben trots op mijn digitale plekje. Leuk ook voor later. Omdat je jezelf moet blijven ontwikkelen vinden collega L. en ik dat het tijd wordt voor een nieuwe look. Op korte termijn krijgt deze site dus een nieuw fris uiterlijk. Dan kan ik weer een jaar verder bloggen over eten, de verhuizing, minder fijne makelaars, het belachelijke feit dat bedrijven via Marktplaats adverteren, kerst, mijn vrouw-zijn en zoetige verhalen over dat ik tante word. Ik hoop dat jullie meesmullen.

5 reacties op “Verjaardag

  1. Gefeliciteerd Mel!! Een jaar, jemig, dat is echt snel gegaan. Ik lees je blogs ook met heel veel plezier, dus lekker door blijven schrijven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.