Dag 17: favoriete herinnering

Pfoe, één herinnering kiezen uit 30 jaar. Dat is nogal wat zeg. En ik wil jullie ook niet blijven vermoeien met huwelijksmomenten. Ik zal een herinnering beschrijven, al heb ik er nog wel meer die favoriet zijn. En gezien mijn afscheid gisteren bij DamenRomijn, kan die herinnering niet anders dan het onderwerp van deze blog zijn.

Ken je dat liedje van Acda en De Munnick ‘Denk niet dat ik het droog houd’?  Nou, zo’n dag was het dus gisteren. Ik word altijd een beetje emotioneel van afscheid nemen namelijk. Mijn tactiek was: de hele tijd doen alsof er niets aan de hand is. Dat lukte aardig tot ik wat veelbetekenende blikken opving aan de lunchtafel. Opeens werden de luiken gesloten en dat kon maar één ding betekenen: een afscheidsfilmpje. Nou, het bleek een kleine docu te zijn van mijn ruim vier jaar bij DR. Van die tijd is er meer dan genoeg materiaal verzameld om in een clipje de gebeurtenissen te illustreren.

Collega (oh nee, ex-collega) T begon lekker met wat mooie foto’s begeleid door Krezip’s Sweet goodbyes. De eerste tonen klonken en daar ging ik al. En dat bleef ook nog wel even zo. Wat volgde was een fantastisch clipje vol grappen, memorabele momenten, hoogtepunten en lieve collega’s. Een herinnering om nooit te vergeten. Gelukkig hoeft dat ook niet want het clipje zal nog vaak in de dvd-speler verdwijnen. Bedankt lieve collega’s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *