Dag 21: momentje

Op de klok stond 19.20 uur. De spinningles was om zeven uur begonnen. We waren dus nog niet op de helft. Mijn hoofd leek erg veel op een zwetende tomaat. En ik dacht: waarom? Als ik nu na twintig minuten al zit te balen, hoe ga ik het straks twee uur volhouden voor een goed doel?

Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat ik de dag van tevoren niet met mijn moeder mee ga naar yoga. Want daar heb ik dus serieus spierpijn van. Wat betekent dat ik of iets helemaal verkeerd heb gedaan of dat het gewoon best pittig was. Ander punt van aandacht in de voorbereiding is het eten. Een uur voor het spinnen een kleine, lichte doch warme maaltijd nuttigen is duidelijk geen goed idee. Althans dat vind mijn buik. Pfoe, nog een hoop puntjes om aan te werken. En met deze gedachtengang was alweer een hele minuut van het uur spinnen gevuld.

1 reactie op “Dag 21: momentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.