Dag 30: Nog een moment

Daar stond ik weer in mijn bruidsjurk. Vorige week zaterdag vierden we ons bruiloftsfeest. We trouwden heel intiem in Middelburg en wilden graag nog eens proosten met vrienden en familie op dit heugelijke feit. Lekker thuis, partytent opzetten, paar kratten bier koud en gaan.

De hele dag waren we in touw geweest om alles af te krijgen voor het feest. En toen was het opeens acht uur. Ceremoniemeester P knoopte mijn jurk dicht (een hels karwei) en ik schreed naar beneden. In eerste instantie voelde het een beetje raar, zelfs overdressed, om in mijn trouwjurk in de woonkamer te staan. Maar na de eerste enthousiaste reacties was dat snel vergeten. Al trok ik na twee uur wel een gemakkelijker jurkje aan. Kon ik me tenminste weer bewegen.

Het werd een fantastisch feest. Met een geweldig filmpje van vriendinnen N en M inclusief genante vrijgezellenfeestfoto’s en ja-woord. Lekkere muziek dankzij DJ Jessep. En een hoop gezelligheid dankzij de in grote getalen aanwezige familie, vrienden en (oud)collega’s. Tot diep in de nacht werd er geouwehoerd en geconsumeerd. We kijken terug op een superfeest, dus allemaal bedankt! De schade: een gekneusde teen (ik tijdens het opruimen), een weer terug gebrachte, per ongeluk gejatte kurkentrekken (jaja M), een gebroken sleutelbeen (sterkte N), een naar ik vermoed redelijke hoeveelheid katers op zondagochtend, veel lege kratten en leeg glaswerk en prachtige herinneringen.

En owja, wil degene die zijn rugtas heeft laten liggen die nog terug?

9 antwoorden op “Dag 30: Nog een moment”

  1. Ik weet niets meer van die kurkentrekker…ook vrij weinig van de rest van de avond overigens. Behalve dat dat filmpje heel leuk was 😉
    Ben de volgende dag gestorven, maar na 5 km hardlopen weer een beetje gaan leven. Ach, we spugen er allemaal niet in. Op naar het 12,5 jr huwelijksfeestje!
    Kijk uit met die rugzak….voor je het weet heb je de bomb squad voor je deur staan 🙂
    XX
    PS Alle genante foto’s aub deleten. BVD

  2. Haha Go, ge-wel-dige reactie weer. Je hoeft je de keukentrekker niet te herinneren, die werd namelijk geschoept door een andere M op de foto met enigszins vrouwelijke en kleptomane trekjes.

  3. Via via via (Facebook enzo) hier terecht gekomen en zojuist ook jullie trouwfilmpje bekeken. Erg leuk! En natuurlijk ook van harte gefeliciteerd! Veel geluk ssmapjes. Misschien drinken we d’r nog 1tje op bij de Pollyreünie?

    Groetjes Lieke

  4. @Irene
    Ik vond het erg leuk om te doen. Eens wat anders om een leidraad te hebben waar je ongeveer over gaat schrijven. Maar 30 dagen is wel wat lang.

    @Lieke
    Veel succes en ik spreek je vanavond wel!

    @Mark
    Afkicken niet nee. Ik heb mezelf wel even rust gegund en ga vanaf komend weekend weer gewoon twee a drie keer per week bloggen. Als vanouds dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *