Goede voornemens

Mag het nog op 16 januari? Ik vind dat het nooit te laat is voor goede voornemens. Ik heb de mijne een beetje gejat van Tjark Kamp. Die leerde ik kennen bij de Weener Groep in ‘s-Hertogenbosch. Tjark houdt niet van ‘dat kan niet’, conventies, om de hete brei heen draaien of bewandelde paden. Hij zegt waar het op staat, gaat rechtdoorzee en neemt geen blad voor de mond. Althans dat is hoe ik hem in het kort heb leren kennen.

Zijn visie voor 2011:
Mooie gebeurtenissen.
Meer leuke mensen.
Minder gezeik.
Wat valt er eigenlijk anders te wensen dan bij aanvang 2010?
…kortom, geniet vandaag en morgen zien we wel.

Vooral bij dat leuke mensen, mooie gebeurtenissen en minder gezeik kan ik me helemaal aansluiten. Want wat kunnen we toch een potje zeiken met zijn allen. Dat mag best een tandje minder. Dat vandaag genieten vind ik ook een topidee. Alleen dat ‘morgen zien wel’, is mij iets te laissez-faire. Als dromer en planner wil ik graag een idee hebben van waar ik naartoe ga.

Dus mijn goede voornemens geïnspireerd door Tjark:
Mooie gebeurtenissen.
Nog meer leuke mensen.
Minder gezeik.
Meer vrijheid
…kortom, geniet vandaag en morgen ook!

3 antwoorden op “Goede voornemens”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *