Tienertour

Een werktripje naar Denemarken. Dat klinkt heel stoer, vooral als je het tussen neus en lippen door zegt. Zo van: donderdag? Euhm, even in mijn agenda kijken. Ohnee, dat is waar, dan ben ik in Denemarken. En voor velen zal het ook wel een beetje blasé zijn, maar niet voor mij. Ik had het gevoel dat ik op tienertour was.

Natuurlijk moest er ook gewerkt worden. Bestwel hard eigenlijk. Meeting na meeting, veel Engels met Deense tongval, flink pennen en goed opletten. Een intensieve dag dus. En ook wel een hoop gedoe eigenlijk om je van het platte Nederland naar het donkere (om vier uur is de zon verdwenen), mistige (weinig landschap gezien, wel een beetje sneeuw) Jutland te begeven. Maar de boventoon was toch wel ‘happy de peppy’. Spannend om een keer iets te doen wat je anders nooit doet.

We probeerden overigens wel om ons als doorgewinterde wereldreizigsters te gedragen, om vervolgens gigantisch door de mand te vallen met een te grote deostick, niet goed teruggelegde bakjes en het iets te vaak zoekend ronddwalen op het vliegveld. Daarom hebben we het tripje in stijl afgesloten: met een Whopper bij de BurgerKing. Niet omdat het lekker is, maar omdat het klopt met het tienertourplaatje. En daarna naar huis, met vertraging. Dat klopt dan ook.

2 antwoorden op “Tienertour”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *