Tante 3.0

Eerder schreef ik al hoe trots ik ben dat ik voor de tweede keer tante mag worden. Wat toen nog een geheimpje was, maar inmiddels niet meer, is dat ik dit jaar ook voor de derde keer tante wordt! Zus E is namelijk zwanger van de tweede. Met hetzelfde recept als neef L gaat het vast weer een überschattig kindje worden. Ik kan niet wachten.

Een tweede is anders dan een eerste. Zo wist zus E. voor de test al dat het zover was, omdat ze hetzelfde voelde als twee jaar geleden. En haar buik groeit wat sneller. Ook is er wat minder rust, want neef L wil zijn aandacht. En als hem gevraagd wordt waar de baby groeit, wijst hij net zo gemakkelijk op zijn eigen buik als die van mama.

Neefje/nichtje nummer 3 dient zich aan rond Sinterklaas, drie weken na neefje/nichtje nummer 2. Het wordt dus een drukke bedoening bij de familie Bussemaker eind 2011. Maken we ons normaal druk over wat er op het menu staat tijdens het kerstdiner, nu zullen we ons vooral zorgen maken of er nog wel benzine in de auto zit want ‘je weet maar nooit wanneer’.

Maar zover is het nog niet. Eerst gaan de buiken groeien, willen we juichen bij goede echo’s en leven we elke stapje van de zwangerschap tot en met het puffen mee. Zo bijzonder om nieuw leven te zien groeien in je bloedeigen zussen. En dat die kleine baby’tjes straks groter worden, komen logeren, een eigen mening ontwikkelen (of eerst een eigen willetje) en een eigen leven krijgen. Deze tante en oom kunnen niet wachten!

7 reacties op “Tante 3.0

  1. Wat een superlieve blog inderdaad! Bij deze reserveer ik vast een weekendje logeren bij tante en oom M&M 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.