Van die nieuwsbrieven

Om de een of andere reden ontvang ik de nieuwsbrief ‘Lekker in het leven’. Waarom? Geen idee. Ik zal me wel een keer per ongeluk hebben opgegeven. De nieuwste editie belandde net in mijn mailbox en ik kreeg er op zijn zachtst gezegd kromme tenen van. Ben ik écht de doelgroep? Ik hoop het toch niet.

Onderwerp is de ontluikende lente en de daarbij behorende voorjaarsschoonmaak. ‘Jullie nestje stralend schoon!’ staat er. Serieus? Ons nestje? Stralend schoon? Als ik er op klik kom ik bij allerlei tips van hoe je het beste ramen kunt lappen tot het schoonmaken van de besteklade tot het wassen van het dekbed en daarna laten drogen in de droger met een tennisbal. Serieus?

Een ander onderwerp: poets je fit. ‘Want een poetsdag is een sportdag’. Mijn tenen kunnen niet krommer. Met stofzuigen blijk je 200 calorieën per uur te verbranden. Dat is op zich wel goed nieuws, aangezien de stofzuiger regelmatig tevoorschijn komt in ons nestje. Ook wel noodzakelijk om het enigszins toonbaar te houden met een openliggende straat en twee kleine kinderen.

Vervolgens krijg ik de tip om mezelf van binnen te reinigen met detox waterkerssoep. Mijn handen kan ik na het schoonmaken verzorgen met een lekkere crème en troep ruim ik op door van die handige opbergdozen te gebruiken. Het staat er echt mensen. Zouden die mensen echt denken dat er iemand op deze nieuwsbrief zit te wachten? Is er iemand die er wél blij wordt? Ik kan het me niet voorstellen.

Eén antwoord op “Van die nieuwsbrieven”

  1. Ken wel mensen die dat soort tips goed kunnen gebruiken 🙂 Maar die krijgen de nieuwsbrief niet denk ik of kunnen hem niet vinden tussen de troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *