(Tamp)onbegrip

Er is een selfie waarop Heleen een bebloede tampon uit haar vagina haalt. Op de foto is inmiddels 300 keer geboden. Dit nieuws moet ik even op me in laten werken. Waarom wil iemand zo’n foto hebben? Is het puur vanwege de naam? Het ‘lekkere’ controversiële ervan? Het kunstzinnige aspect? Hoeveel ik er ook over nadenk, ik kom er niet uit. Het roept alleen maar meer vragen op. Waarom zou iemand die foto willen hebben en er ook nog grof geld voor willen neerleggen?

En wat als je de foto gekocht hebt, waar hang je die dan op? Ik zie het al helemaal voor me: een tante en oom komen eten en terwijl wij genieten van een hapje en een drankje lacht de rode tampon van Heleen ons toe. De slaapkamer dan? Niet bepaald sexy toch. Op het toilet? Toepasselijk, maar niet echt een fijn uitzicht als je er op je gemakje even wilt zitten. Dan toch liever de geijkte verjaardagskalender.

Ik snap het niet. Jullie?

1 reactie op “(Tamp)onbegrip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.