Goed bezig

Vroeger was vakantie een tijd om cocktails te drinken, bij te slapen en even stil te staan bij het reilen en zeilen van mijn leven. Vragen als ‘zit ik op de juiste weg’ en ‘ben ik gelukkig’ passeerden steevast de revue. Zo nodig maakte ik plannen. En vervolgens kon ik er weer even tegenaan.

Tegenwoordig betekent vakantie tijd doorbrengen met je gezin. Even geen gezeur aan je hoofd, alles in een langzamer tempo en vooral genieten van het plezier van je kinderen. Dat lukte zeker vorige week in de Eifel (aanrader!). Wat worden Joep en Evi al groot! En wat vonden ze het leuk om met Isa, Nikkie en Bart op vakantie te zijn (zo leuk dat Joep zich zelfs midden in de nacht afvroeg waar Isa was).

’s Avonds was het tijd voor een wijntje, spelletje en een lekker borrelhapje. Gezelligheid alom, waarbij Bart steevast als grote winnaar uit de bus kwam. Alleen van dat peinzen kwam niet zoveel. Van dat bijslapen overigens ook niet. Eenmaal thuis werd ik op zaterdagavond geveld door een buikgriep. Vrijwel de hele zondag bracht ik door in bed. En daar had ik tijd om na te denken.

Mijn conclusie:

Ik heb TOPkinderen en een TOPman

Ik vind mijn werk leuk

Ik houd van mijn leven zoals het nu is

Ik ben goed bezig

Zo, tot de orde van de dag.

1 reactie op “Goed bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.