Bloggen, meer dan leuk

Jonathan Rolande Ik vind bloggen leuk. Ik begrijp dat het niet iedereens ‘cup of tea’ is, maar de mijne is het wel. Mijn blog is een laagdrempelig podium waar ik mijn gedachtespinsels, mijmeringen en inzichten zonder veel moeite plaats. Het levert interessante discussies, prettig medeleven en nuttige reacties op. Bovendien heb ik er op feestjes goede gesprekken over en hoef ik zelden uitgebreid antwoord te geven op de vraag ‘hoe is het nu met jou’. Want dat hebben mensen al op mijn blog gelezen.

 

Extra leuk is dat ik nu niet alleen meer blog voor mezelf, maar ook voor het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Elke week schrijf ik namens een accountmanager voortijdig schoolverlaten (vsv) een blog over wat hem of haar inspireert. Ghostwriting dus. Een opdracht waar ik blij mee en trots op ben. Eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

 

Deze blogs volgen? De eerste en de tweede blog vind je op Aanvalopschooluitval.nl. Houd het in de gaten.

1 reactie op “Bloggen, meer dan leuk

  1. Pingback: » Blog Archive » Bloggen, een hobby van me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.