In ons gezinscoconnetje

IJsje etenTerwijl onder meer Nederland zich opmaakt voor een hittegolf, Griekenland de hakken in het zand zet en afstevent op een faillissement en geliefden van slachtoffers van Franse en Tunesische gruweldaden hun tranen stelpen, denk ik terug aan een heerlijke vakantie. Een week waarin alles draaide om Mathijs, Evi, Joep en ik en we de wereld buitensloten. Wat was het fijn!

 

Elke dag van de glijbaan in het zwembad. ’s Middags krulletjesei (roerei) eten en regelmatig een ijsje. Heel veel bellen en ballonnen (op)blazen, nog meer springen, spetteren en plonzen in het zwembad, spelletjes doen, borrelen, naar de dierentuin en broodjes met vakantiesmeerkaas (La vache qui rit) mee voor onderweg. Het spannendste wat De fontijn in Monser in ons park gebeurde was dat er een hertje ontsnapte uit de kinderboerderij. Dan weet je het wel.

 

Vakantie met kleine kinderen is familietijd. In ons gezinscoconnetje genoten we van elkaar en van de zee aan tijd die we konden besteden zoals wij dat wilden. Geen haast, geen stress en heel veel leuke dingen. We hebben genoten. Gelukkig mogen we deze zomer nog een keer, want de week vloog veel te snel voorbij.

Met het treintje

2 reacties op “In ons gezinscoconnetje

  1. Wat leuk om na je eerste blog over je tweeling nu deze foto’s van Joep en Evi te zien. Groot zijn ze al! Kan me voorstellen dat de tijd vliegt. Ik lees nu trouwens dat je ook tekstschrijver bent en ook in Tilburg woont, toevallig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.