2015 is mijn jaar

Happy new year Net als bij de meeste mensen is mijn agenda tijdens de zomermaanden wat minder gevuld met werk. Mijn opdrachtgevers in het onderwijs gooien de pannen er tijdelijk op, andere opdrachtgevers wisselen elkaar af met vakanties en zo nu en dan worden er al afspraken voor in september gepland.

 

Best lekker om even een pas op de plaats te maken, zeker wanneer het mooi weer is. Het geeft me de kans wat meer tijd te steken in mijn gezin, (met frisse tegenzin) projectjes in ons huis op te pakken, met vriendinnen af te spreken en om terug te kijken naar de eerste helft van 2015.

 

Je kunt wel stellen dat het jaar tot nu toe een groot succes is geweest. Ik mocht nieuwe opdrachtgevers verwelkomen zoals Brandbasics, het Ministerie van Onderwijs en Regio in Bedrijf. Ik mocht opnieuw aan de slag voor oude bekenden als inQdo, Deviante en de Raad voor Rechtsbijstand. En ik had opnieuw de eer om de vervanging van een zwangerschapsverlof op de communicatieafdeling van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis te verzorgen. En dan heb ik het niet eens over de kleinere, eenmalige opdrachten die mijn agenda verder vulden.

 

Als zelfstandig ondernemer is het altijd spannend of zo’n periode van drukte en succes zich voortzet of dat er tijden van droogte en leegte volgen. Gelukkig is dat tweede niet het geval. Morgen begin ik namelijk bij Tilburg University. Tot half november ondersteun ik twee dagen in de week de afdeling interne communicatie vanwege een zwangerschapsverlof. Een prachtige klus waar ik ontzettend veel zin in heb. Bovendien weet ik dat na de zomervakantie de reguliere drukte weer losbarst. Toch mooi, dat je halverwege het jaar al tot de conclusie komt dat 2015 niet meer stuk kan. Mede mogelijk gemaakt door al mijn opdrachtgevers. Hartelijk bedankt dus!

2 antwoorden op “2015 is mijn jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *