Lampionnen in het bos

stacaravan liesbethIk houd ervan als mensen hun nek durven uitsteken. Als ze iets nieuws durven proberen, risico nemen. Ik doel daarmee niet op bungeejumpen of het roer omgooien, maar meer op wat kleinere schaal zaken aanpakken en dromen najagen. Zo sprak ik deze week oud-collega Liesbeth. Ze vertelde over een initiatief waar zij samen met een vriendin van haar, Chantal Wieffer,  mee bezig is: een gepimpte stacaravan op een Veluwe camping.

 

De dames hebben met hulp van hun mannen een bruinige, uitgewoonde caravan omgetoverd tot een klein paradijsje in het bos. Een kleurrijke en gezellige plek om je even terug te trekken, van alle gemakken voorzien. En ga er maar vanuit dat het comfortabel is, want als er iemand bedreven is in het in de watten leggen van anderen, dan is het Liesbeth wel. En dat zal bij Chantal ook vast goed zitten. Ik kreeg meteen een beeld van sfeervolle lampionnen op de veranda met een glaasje wijn en een chocolaatje op het bed. Even echt ontspannen.

 

Het mooie is dat wij heel toevallig eind augustus een midweek (te kort!) naar Landal ‘t Loo zijn geweest, vlakbij de stacaravan van Liesbeth en Chantal. Uit ervaring weet ik dus hoe leuk de omgeving is. Je vindt er water, bos, vele activiteiten en prachtige stadjes en dorpen als Zwolle en Elburg. Ook mooi is dat de twee vrouwen hun passie en talent voor gastvrijheid en inrichten de komende jaren verder wil uitbreiden. Deze eerste stacaravan is slechts het begin. Goed bezig, wij komen graag een keertje kijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.