Trots op de Startersmarkt Tilburg

startersmarkt_image_1De Startersmarkt Tilburg was een succes afgelopen zaterdag. Ongeveer tweehonderd aanstormende starters bezochten de markt bij de Rooi Pannen. Voor het tweede jaar was ik betrokken bij de organisatie en (met name) de promotie van het evenement. En daar ben ik trots op!

 

Het bijzondere van dit evenement is dat het door JOST (de ondernemersvereniging waar ik lid van ben) wordt georganiseerd. Dus niet door de Kamer van Koophandel of de gemeente. Al zijn er wel diverse sponsoren zoals Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg en De Rooi Pannen.

 

De markt is voor startende ondernemers en daarom hebben we die centraal gezet. Wat willen zij? Wij denken: workshops, heel veel gratis workshops. En: een centrale markt verdeeld in thema’s in plaats van bedrijven. Zodat je gericht met je vraag op zoek kunt gaan naar een antwoord. Ik denk dat we in die opzet zijn geslaagd.

 

Vol trots kijk ik terug op afgelopen zaterdag. Het is fijn om belangeloos betrokken te zijn bij zoiets. Om mensen op weg te helpen. Dus iedereen bedankt die een steentje heeft bijgedragen. Mooi om te zien wat we met elkaar kunnen bereiken.

En voor mijn vrienden en anderen in mijn tijdlijn: wees gerust, ik houd er nu over op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.