Gefeliciteerd Polly

Ik heb gisteren een onbekende, trouwe lezer beloofd dat ik een blog zou schrijven. Alleen blijkt dat op dit moment lastiger dan toen gedacht. Ik sprak hem namelijk op een feestje. Een erg gezellig feestje. Stamkroeg, oud-werkgever, semi-huiskamer Polly Maggoo bestond dertig jaar. En ter ere van die mijlpaal hadden nieuw en oud personeel zich verzameld onder het genot van een (of twee of…) biertje.

Het was als vanouds. Sommige mensen had ik in jaren niet gesproken. En in deze leeftijdsfase (Polly en ik zijn in goed gezelschap) kan er dan veel gebeuren. Trouwen, kindjes krijgen, carrière maken, er viel een hoop bij te praten. Ondertussen schalde de Polly Top 100 uit de boxen en werd er hier en daar een dansje gewaagd. Even waanden we ons weer twintig jaar, student, jong en onbezonnen. De volgende dag moet ik alleen de harde waarheid onder ogen zien; mijn lever is geen twintig meer. Dus Polly nogmaals gefeliciteerd en bedankt, ik draai me nog even om.

2 reacties op “Gefeliciteerd Polly

  1. Het was idd een bijzonder mooi feestje. Beetje jammer als je nu slechts vier uur slaap verwacht wordt op de verjaardag van oma… Op Polly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.