Lelijk bruidspaar

Stop de persen, houd je vast, groot nieuws! Er gaan twee lelijke mensen trouwen. Om precies te zijn twee lelijke mensen die elkaar via datingsite www.theuglybugball.com hebben ontmoet. Tapijtlegger Tom, die naar eigen zeggen een gezicht heeft dat kinderen aan het huilen maakt, en verkoopster Janine met wie hij vooral een grote passie voor fastfood deelt (en dan weet je genoeg), stappen in het huwelijksbootje.

Dit nieuws zag ik vandaag op nu.nl. Nouja, nieuws. Daarover valt te twisten. Want besluiten er niet zo vaak esthetisch uitgedaagde mensen met een hopelijk mooi karakter hun leven met elkaar te delen? Laten we eerlijk zijn: maar een heel klein percentage van de mensheid voldoet aan modelmaten en een modellengelaat. Dan is er nog een flinke groep niet-prefecte mensen met een leuke uitstraling. En dan zijn er de lillekers. En mensen, laten we eerlijk zijn, die zijn er in overvloed.

Daarom is het maar goed dat er op ieder potje een deksel past. Maar of dat nou groot nieuws is? Dat lijkt me niet. Ik heb wel goed nieuws voor de pas-verloofden. Volgens mijn dominee-oom W is ieder bruidspaar mooi omdat ze stralen van geluk. Kunnen ze dat ook een dag van hun leven meemaken.

Eén antwoord op “Lelijk bruidspaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *