Dag 27: Favo plekje

Het eerst wat me te binnen schiet als ik denk aan mijn favoriete plek, dan is het ons huis. We kregen 28 oktober vorig jaar de sleutel, klusten ons een maand helemaal in de rondte en wonen er sindsdien met veel plezier. We zijn apetrots op ons huisje. Huis-je ja, hij blinkt niet uit in vierkante meters, maar wel in gezelligheid natuurlijk. Lekker dichtbij de stad, tuintje met behoorlijk wat zon, prachtige vloer en fantastische keuken; het is heerlijk hier.

In het begin vond ik het al erg leuk om de trap op en af te kunnen lopen. Twee verdiepingen, dat hadden we in ons oude huis niet! Nu geniet ik van de keuken, de grote slaapkamer met de grote mensen kast, de verruimde douche in de badkamer, de gezellige overloop en de zonnige tuin. Maar het allerliefst zit ik op onze bank (die aan vernieuwing toe is, bedankt lieve trouwgasten voor jullie bijdragen) met de katten op de vensterbank en de keuken in het vizier. Dan ben ik thuis. Want uiteindelijk gaat het om dat gevoel van thuis. En dat zit niet op een fysieke plek, maar in je hoofd en hart.

Als je nog geen kotsneigingen had na deze conclusie:
Nurlaila Karim-Thuis uit The Wiz

1 reactie op “Dag 27: Favo plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.