Bedrijfsbevalling

Er zijn van die dagen dat alles tegenzit. Je hebt dit nodig voor dat en zus voor zo. En zonder zo kun je dat andere niet aanvragen. En het werkt niet zonder zus. Dat is in het kort mijn week tot nu toe. Printer installeren? Cd kwijt. Drivers gedownload van internet, inkt op. E-mailadres aanvragen? Locatie zoek. Als Outlook installeren, lukt niet. Enzovoort, enzovoort.

Zelfs als optimist vind ik het op zo’n moment toch moeilijk om de moed erin te houden. Aan de andere kant wéét ik dat vroeg of laat die dag komt waarop alles op zijn pootjes terecht komt. Zo’n dag waarop alles opeens wel lukt. De printerinkt binnenkomt, de helpdesk me in Outlook helpt, ik me inschrijf bij de KvK. Enzovoort… Vandaag is die dag. En ik ben er dankbaar voor. Ik heb flink wat stappen gezet richting Mijn Eigen Bedrijf. Zo sta ik nu officieel ingeschreven en heb ik mijn jaarlijkse omzet geschat (hihi).

Vandaag drinken we op de officiële geboorte van het bedrijf Melinde Bussemaker. Laat de opdrachten maar binnen stromen!

N.B. de ietwat rode neus op de foto wordt veroorzaakt door de frisse fietstocht, de Cava is hier nog niet soldaat gemaakt…

9 reacties op “Bedrijfsbevalling

  1. Ja, soms is het nog een heel gedoe om alles voor elkaar te krijgen. Maar je hebt het toch maar gedaan. Hartstikke goed van je!

    Op een succesvolle toekomst!

  2. Super!

    “de ietwat rode neus op de foto wordt veroorzaakt door de frisse fietstocht, de Cava is hier nog niet soldaat gemaakt…” – Jaja… Hoeveel lege flessen staan er al op de grond? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.