Lego-ervaring

Je hebt een hotel met een duidelijk concept: Lego. En dan voer je dat door. Niet alleen in de lobby of op de kamersleutel. Nee, dan doe je het goed. Lego overal. Ook als je in de winter niet het rustoord bent voor hypere bezoekers van Legoland, maar een conferentieoord en overnachtingsplek voor gesjeesde yuppen of andere zakenlui.

Lego in de waxinelichthouder, als kunst aan de muur, op alle accessoires, op de vloerbedekking, als grote kunstwerken in de hal en Lego op het dekbed. Lego overal. Misschien leuker als je een jongetje bent, maar ik vond het iets té. Ik kan het zeker waarderen wanneer een bedrijf een visie consequent doorvoert, maar je kunt ook overdrijven. Helemaal omdat het in de winter niet klopt. Legoland is dicht. En dus is alle Lego even leuk, maar daarna vooral misplaatst en lachwekkend. Maar wel een ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *